Heiaa!

Nå er det Lise som blogger! Jeg fikk nemlig den store æren og gjesteblogge for Lene (siden hun ikke hadde pc-en sin) :D

I dag skal Lene ri og jeg skal være med å se på :D Kjenner jeg Lene rett håper hun å få ri Flicka ♥ 


Lene som rir Odin på rideleir :)

Ja, men dere lurer sikkert på hvordan jeg ble kjent med Lene (ellers så lurer dere IKKE, men dere får vite det uansett).

Som 10 åring begynte jeg å ri. Red i et halvt år på kurs, så sluttet jeg (komisk nok) fordi jeg hørte at på neste kurs skulle vi lære å hoppe hinder... (i dag elsker jeg å ri sprang). Men jeg red litt innimellom på random steder i ferier osv.

Etterhvert fikk jeg lyst til å begynne igjen. Det var sommer så vi meldte oss på en rideleir (jeg og søstern min). På rideleiren var Lene. Jeg hadde sett henne litt og sånt men egt. aldri pratet med henne. En av de siste dagene pratet jeg så vidt med henne og fikk lættis (for hun har serriøst humor). Men så var leiren slutt og vi så hverandre ikke igjen. Jeg begynte da på ridekurs igjen.

Året etter (i år) var det leir igjen, men denne gangen skulle jeg jobbe). Og på leiren var Lene. Jeg begynte å prate med henne og vi hadde samme humor. Vi begynte være sammen i matpausen og litt sånt og ble bedre kjent :)

Neste uke skulle jeg fortsatt jobbe og denne gangen skulle Lene jobbe og. Vi fikk vært enda mer sammen og lo enda mer :D Og som betaling for jobbinga fikk vi ri, så vi red sammen også. Og nå som det ikke er rideleir rir vi fortsatt sammen av og til. 

Må bare si at Lene er en utrolig morsom, snill og søt :) Og tenk om jeg aldri hadde begynt å ri igjen så hadde jeg ikke møtt Lene! Utrolig glad jeg ble kjent med henne :)

Lene og Odin ♥  1 kommentarer på "Gjesteblogger!"

Jenny-kommenterer tilbake
:D
16.sep.2011, 16:30 URL: http://sweetsug4r.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


September 2011
August 2011


K a t e g o r i e r


Div
Everyday
Hår/Sminke/Klær/Sko
Innkjøp
Konkurranse
Outfits
Photos
Videoblogg

L i n k e r


Andrea
Erica
Jenny
Lise
Therese

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits