heiaaa:D Blir ikke skole i dag heller. Sitter bare i godstolen, å hoster meg i hjeeel! Skal levere gitaren i dag, så da kan jeg snart få spille:D Vis ikke vi bare bestiller strenger selv og får naboen til å stemme den:) Skal spise frokost nå og gjøre litt lekser etterpå:)


På Fredag:)

Hva skal du i dag?

Later<3
Hei! I dag skal jeg kjøre ved, og tjene opp litt cash. Og senere kommer storesøstra mi på besøk, hun har flytta til Oslo, så jeg ser henne ikke så ofte lenger :-) Og etter det skal jeg til Jenny og Lise, og jeg skal overnatte, blir vel fuun som vanlig! 

 
 

Hva skjer hos dere i dag?
Np sitter jeg å venter på at klokka skal bli 24.24. Fordiii....da skal jeg ta bussen til Maxi, og møte storesøstern. Blir sikkert litt bilder av innkjøøøp:D Skal ta noen bilder på Maxi troooor jeg:D Nå gledar me øss! Skaø shppe driiiit mye, neidaaa:D ahhh...fritids jeg haaaar:D Menmenmenmen...nå skal jeg spise:D Såååå snakkezzz!

Haha, se på øye mitt!


 

Hva skal du i dag?

Nå tror jeg at jeg kjeder livet av meg! Sitter jo bare her! Ida har besøk og vi skulle egentlig gå tur med en gang vi kom hjem fra skolen! Men neida! Skal egentlig på fotballtrening i dag, men kan ikke på grunn av ankelen:( Skal til Maxi i dag med pappa!:D Jeg skal få meg en sånn gammelrosa strikkajakke:D Savner Jakob og Karina:( De er i Tyrkia og skal være der i 3uker:( buhuu! Se dem ikke så ofte, men nå er det annerledes, nå som jeg vet de er så laaangt borte:( Får vel finne på noe snart jegda...får legge inn litt bilder daah:D

haha..

Skjer i dag daaa?

Hei! I går var jeg og Lene på kino og så Harry Potter. Etter kinoen dro vi på mcdonald's og kjøpte en mcflurry hver. Først manglet vi èn krone for å få råd, men så fant vi en ènkroning på gata, haha. Jeg og Lene bestemte oss for å begynne på Aktiv&Ung sammen, så det kan bli gøy :-)) 

Har dere vært på kino i det siste?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


September 2011
August 2011


K a t e g o r i e r


Div
Everyday
Hår/Sminke/Klær/Sko
Innkjøp
Konkurranse
Outfits
Photos
Videoblogg

L i n k e r


Andrea
Erica
Jenny
Lise
Therese

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits