Nå tror jeg at jeg kjeder livet av meg! Sitter jo bare her! Ida har besøk og vi skulle egentlig gå tur med en gang vi kom hjem fra skolen! Men neida! Skal egentlig på fotballtrening i dag, men kan ikke på grunn av ankelen:( Skal til Maxi i dag med pappa!:D Jeg skal få meg en sånn gammelrosa strikkajakke:D Savner Jakob og Karina:( De er i Tyrkia og skal være der i 3uker:( buhuu! Se dem ikke så ofte, men nå er det annerledes, nå som jeg vet de er så laaangt borte:( Får vel finne på noe snart jegda...får legge inn litt bilder daah:D

haha..

Skjer i dag daaa?

Nå har jeg kommet hjem, fra fotballkamp:D Spilte først en kamp mot Elverum som vi tapte 4-6 mot elns, så spilte jeg i Stange å da vant vi 0-4 elns:D Fyfader å dårlige tapere som Stange var..haha..klinte gjørme og sånt på oss! Drittunger:D Så nå sitter jeg og koser meg med kakao og brødskive med brunost:D Blir ikke noe bilde i dette innlegget:( Kjedelig jeg er!

Har du spilt kamp idaaag??:D

 

 
Jeg var hos Jenny og Lise i dag, og da lagde vi en serie. Her er en trailer på første episode:Sinnsykt fettebra, eller hva?

Linn ♥  
 
 
 
 
Sony a290, tatt av meg.

Hva synes dere?

Linn ♥
Helluen! Idag har jeg jo spilt kamp:) Den gikk faktisk KJEMPE bra!:D Vi vant faktisk 1-5:D Regna bare littegran i siste omgang da...men jaja:D Ble skumpa/dytta/spent 4 ganger faktisk:P Første gang så kom jeg bortover med ballen, så kom det to jenter og moste meg og stag fram foten, så jeg fløy meg en lite tur å landa på armen:D Andre gangen så spente ei jente meg så jeg fløy meg enda en liten tur:D Tredje gangen så skulle jeg gå på ei jente å hu skumpa meg SKIKKELIG hardt så jeg landa på hofta, det var faktisk den eneste gangen det ble fri:P Den fjerde gangen så kom ei jente bak meg å smelte knærne sine bak mine knær så jeg klappa sammen:P Dette innlegget ble ganske langt bare på forklaringer...haha:P

-Lene<3

Hei! Nå regner det skikkelig ute. Ble heldigvis henta på skolen i dag:P Skal spille kamp i Elverum i dag, så det blir sikkert digg! Digger å spille i regn:D Kanskje jeg kan legge ut en video senere i uka:D Tenkte jeg skulle ta å lage inspo-vegg i morra eller noe sånn:) Men tenkte jeg skulle avlutte innlegget her:)         


Haha..fant et bilde jeg redigerte for lenge siden:P Random....men...

-Lene<3
                                                  
Hei! I går var jeg og Lene på kino og så Harry Potter. Etter kinoen dro vi på mcdonald's og kjøpte en mcflurry hver. Først manglet vi èn krone for å få råd, men så fant vi en ènkroning på gata, haha. Jeg og Lene bestemte oss for å begynne på Aktiv&Ung sammen, så det kan bli gøy :-)) 

Har dere vært på kino i det siste?
Heia ^^

Vi er to jenter på 12 år som heter Lene og Linn. Det kommer mer info om oss senere, vi blogges!

XoXo Linn ♥ 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


September 2011
August 2011


K a t e g o r i e r


Div
Everyday
Hår/Sminke/Klær/Sko
Innkjøp
Konkurranse
Outfits
Photos
Videoblogg

L i n k e r


Andrea
Erica
Jenny
Lise
Therese

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits