Vet det har blitt mye bytting av blogg i det siste, men jeg bytter til http://newsbyme.blogg.no/ igjen!:D Linn har jo uannsett slutta her så da gidder ikke jeg lenger:D

-lene

Heiaa!

Nå er det Lise som blogger! Jeg fikk nemlig den store æren og gjesteblogge for Lene (siden hun ikke hadde pc-en sin) :D

I dag skal Lene ri og jeg skal være med å se på :D Kjenner jeg Lene rett håper hun å få ri Flicka ♥ 


Lene som rir Odin på rideleir :)

Ja, men dere lurer sikkert på hvordan jeg ble kjent med Lene (ellers så lurer dere IKKE, men dere får vite det uansett).

Som 10 åring begynte jeg å ri. Red i et halvt år på kurs, så sluttet jeg (komisk nok) fordi jeg hørte at på neste kurs skulle vi lære å hoppe hinder... (i dag elsker jeg å ri sprang). Men jeg red litt innimellom på random steder i ferier osv.

Etterhvert fikk jeg lyst til å begynne igjen. Det var sommer så vi meldte oss på en rideleir (jeg og søstern min). På rideleiren var Lene. Jeg hadde sett henne litt og sånt men egt. aldri pratet med henne. En av de siste dagene pratet jeg så vidt med henne og fikk lættis (for hun har serriøst humor). Men så var leiren slutt og vi så hverandre ikke igjen. Jeg begynte da på ridekurs igjen.

Året etter (i år) var det leir igjen, men denne gangen skulle jeg jobbe). Og på leiren var Lene. Jeg begynte å prate med henne og vi hadde samme humor. Vi begynte være sammen i matpausen og litt sånt og ble bedre kjent :)

Neste uke skulle jeg fortsatt jobbe og denne gangen skulle Lene jobbe og. Vi fikk vært enda mer sammen og lo enda mer :D Og som betaling for jobbinga fikk vi ri, så vi red sammen også. Og nå som det ikke er rideleir rir vi fortsatt sammen av og til. 

Må bare si at Lene er en utrolig morsom, snill og søt :) Og tenk om jeg aldri hadde begynt å ri igjen så hadde jeg ikke møtt Lene! Utrolig glad jeg ble kjent med henne :)

Lene og Odin ♥

Heiaaa:D I dag har bare vært koseliiiig:D I dag tidlig skulle jeg egentlig på stange mesterskap. Men jeg fant ikke drakta mi. etter hvert så fant vi den, så da dro vi :) men da jeg ringte treneren så sa han at turneringa var avlyst pga regnet! å jeg fikk ikke noe bersed om det fra hun som egentlig skulle ringe om det! Men da dro jeg og mamma heller til hytta til naboene å besøkte dem en times tid:) etter det dro jeg til Linn og vi tok noen bilder:D

Skal jo snart til tur to på leierskole:D Bare at denne gangen skal vi til kruge leierskole i kjøme:D vi drar dit om 15 dager:D:D jeg gleder meg syyyykt:) Men jeg vet ikke hvem anna skole vi skal dra til leirskolen med! jeg håper det er noen kule folk der, så jeg får litt nye venner:D:D  Å herregud jeg gleder meg:D-Lene

Hva har du gjort i dag?
Nå tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Har jo ikke hatt noe infoinnlegg så da blir det heller spørsmålsrunde:D

I dag skal jeg og mamma på clas ohlson å kjøpe et eller annet:P Klokka et skal jeg dra å se på Mats Nuwan sparke forball:D Lillegutten som har blitt så stor vettu<3 Eric wasanta er der sikkert også<3 åååhhh....jeg savner dem<3  Etter det drar jeg å rir:D 

Meg og Stine miin<3

-Lene
Heiaa! Nå har jeg kommet hjem fra skolen. I går tok vi klassebilde! Å  i dag tok jeg vennebilde:) Tok egentlig to vennebilder men det ene kom ikke:( Jeg så helt dum ut på bildene!!:P

Fra venstre: Sandra, Ingrid, Alexandra, Meg og stine:D


Hele klassa!

Meg og de stygge tenna mine!!


Har du tatt bilde?

-Lene
heiaaa:D Blir ikke skole i dag heller. Sitter bare i godstolen, å hoster meg i hjeeel! Skal levere gitaren i dag, så da kan jeg snart få spille:D Vis ikke vi bare bestiller strenger selv og får naboen til å stemme den:) Skal spise frokost nå og gjøre litt lekser etterpå:)


På Fredag:)

Hva skal du i dag?

Later<3
Nå har mamma endelig kommet hjem fra nordnorge. Mormor døde jo i vinter så da måtte de jo dele ut tingene i huset!:( Da mamma ringte meg, så sa hun at hun hadde en overaskelse i bagasje rommet, å jeg skjønte med en gang at det var mormor sin gamle gitar!:D Den mangler noen strenger å må stemmes, men det skal vi få ordnet!:D Gleder meg til at jeg skal begynne å spille, må lære det selv daa..:D Kan ,egge ut bilder av den senere i uka:) Men nå skal jeg spise pølseeer:D åhhh...savner kretaaa!!

Later<3

Meg og Linn i Kreta i fjord<3 Åhhh..savn!


Naaaam!Hahaha!! døøøør!!

 

Alle bildene er fra kreta!!:D

Hva syns du om bildene?

Har du gitar?
Helluen!:)  I dag tidlig vekte søsteren min meg klokka sju, for hun trodde jeg skulle på skolen:P Men det skal jeg jo ikke:D Men i går startet jeg på en Fan-Video til Andrea Badendyck!:D Å den ble jeg ferdig med nåå:) Så den har jeg lastet ned på youtube:D Her er den:

 

 
-Lene

 
Som saaagt er jeg syyk:( Skulle egentlig på bursdagen til Alex i dag, men det blir vel ikke noe aav:( Sitter bare på rommet mitt å ser på tv og drikker cola..artiiiig..nei! Spørs nå om det blir skole i morra, får se:) meeen..tenkte jeg skulle se på film på letmewatchthis.com!:D Snakkeees!


ååhh...røde syyyke skinna mine:( haha..

Er du syk?


 
Sitter i senga nå skal snart skifta til pene klæt. På grunn av pappa skal feire bursdag klokka 4:D Meen jo..jeg føler meg dårlig form!:( Vondt i halsen, hodet og er sliten i kroppen! såå..ja..!

Paracet:/


Jeg gråteeer..neidaaa


Curameed..


Brus matcher IKKE med vond hals! i promis youu!

-Lenee


Var jo på maxi i går, så tenkte jeg kunne vise innkjøpene:D

Genser#H&M

Hals#H&M

Hva syns du om innkjøpene?

-Lene
Hei! I dag skal jeg kjøre ved, og tjene opp litt cash. Og senere kommer storesøstra mi på besøk, hun har flytta til Oslo, så jeg ser henne ikke så ofte lenger :-) Og etter det skal jeg til Jenny og Lise, og jeg skal overnatte, blir vel fuun som vanlig! 

 
 

Hva skjer hos dere i dag?
I dag har pappa bursdag!:D Han blir 50 år:) Han fikk i gave en bok av meg og Ida! Boka handla om å få mindre selvtillit! Haha..:D Gratulerer med dagen, pappa<3


-Lene
Np sitter jeg å venter på at klokka skal bli 24.24. Fordiii....da skal jeg ta bussen til Maxi, og møte storesøstern. Blir sikkert litt bilder av innkjøøøp:D Skal ta noen bilder på Maxi troooor jeg:D Nå gledar me øss! Skaø shppe driiiit mye, neidaaa:D ahhh...fritids jeg haaaar:D Menmenmenmen...nå skal jeg spise:D Såååå snakkezzz!

Haha, se på øye mitt!


 

Hva skal du i dag?


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


September 2011
August 2011


K a t e g o r i e r


Div
Everyday
Hår/Sminke/Klær/Sko
Innkjøp
Konkurranse
Outfits
Photos
Videoblogg

L i n k e r


Andrea
Erica
Jenny
Lise
Therese

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits